Hieronder enkele notities van onze gasten. Het gastenboek ligt ter beschikking in de vakantiewoning.


Na een gastvrije ontvangst, gezellig thee gedronken in de grote schuur met uitzicht op de binnenkoer.Wat ziet dat er allemaal prachtig uit. Hier mogen jullie trots op zijn ! De studio is knus en sfeervol ingericht; alles is aanwezig voor een prettig verblijf. De aanwezige informatie was erg uitgebreid. Wij hebben het reuze naar ons zin gehad. De mooie omgeving nodigde uit om flinke wandelingen te maken. Wat gaat een weekend dan snel om.

Paul en Nicole bedankt voor jullie gastvrijheid. Veel succes met de verdere plannen voor de prachtige hoeve.

 

Herman en Christianne Hoek- Koch  (Halsteren - Nederland) 


Zo’n verblijf zoals jullie ons hebben geboden zal niet gauw te evenaren zijn. Zoals de Friezen zeggen: “It ken niet better” = het kon niet beter. Onze hartelijke dank en wellicht tot ziens. 

 

Angelika de Groot- Philip & Nelleke Boot  (Noordwolde - Friesland)


Wij hebben een paar heerlijke dagen in jullie mooie studio doorgebracht. Het weer was onverwacht nog bijzonder mooi, we zijn dan ook klink verbrand. We hebben genoten van de prachtige omgeving en hebben deze al fietsend een stukje ontdekt. We hebben veel informatie gehaald uit alle folders, boeken en routebeschrijvingen die hierin de studio aanwezig zijn. Bedankt voor de gastvrijheid en veel succes met jullie mooie hoeve. PS. Wat een rust hier!

 

Piet & Kian  (Tiel - Nederland) 


Het Pinksterweekend in Horebeke doorbrengen, was super! We hebben enorm genoten van het mooie verblijf, de rust op de binnenkoer, de vele wandelingen in een prachtige omgeving,…. Bedankt voor jullie gastvrijheid!

 

Griet, Femke (Tienen - dd 28 mei 2012)


I was shocked when you First showed me around; the photographs did not do the accommodation justice! We love the Flemish Ardennes but did not manage to see as much of it as we hoped. Beautiful accommodation, beautiful vieuws! Thank you for your hospitality.

 

Jay and William (Scotland)


Well back home in Trondheim, Norway we look back at the week we stayed in Vierkantshoeve Molensicht with pleasant memories. We really enjoyed the atmosphere of this unique apartment, so nicely furnished and decorated, and not to forget the friendliness and hospitality you both showed us. Greetings from Tove and Dagfinn Løvdal with our son Anders and our “Belgian daughter” Liesbeth. (She was an YFU exchange student in our home 2009/2010.)

 

Dagfinn Løvdal  / Jakobsli (Noorwegen)                                                                      


Een heerlijk rustige omgeving een sfeervol appartement, een ongelooflijk gastvrij onthaal, kortom een fantastische eerste vakantie met onze kleine Thijs.

 

Thijs, Els en Steve   (Duffel)                                                                                  


We hebben hier een heel fijn verblijf gehad. Keurig net verblijf met veel voorzieningen. Niet zomaar een “ vakantiehuisje”. Ondanks de voorspelling: zaterdag kletsnatte dag hebben we geen neerslag gehad. Geniaal systeem met de slaapzetel! Lekker knus, goede service, goed comfort. Mooi wandelgebied. Bedankt !

 

Leo & Mineke – Rens en Nele  (Wolphaartsdijk)


Al van bij het e-mailcontact voelden wij ons “van harte” welkom. Dit gevoel werd bevestigd bij onze aankomst. Jullie hebben een prachtige accommodatie, gelegen in een mooie streek. Ons weliswaar korte verblijf ( en o zo rustig) betekende dan ook een ideale “voorbereiding” op de marathon van Zwalm, ook “Vlaanderens mooiste” genaamd. Ons zie je hier beslist eens terug. Van harte.

 

Els en Micha   (Genk)  


De ontvangst door jullie was buitengewoon gezellig “in de oude schuur”! Tijdens de wandelingen waren we onder de indruk van de natuur en de sfeer in deze streek, die voor ons “nieuw” was! We hebben genoten en komen beslist nog een keer terug! Bedankt

 

Frits &C°   (Zandvoort - Nederland)


Waar zullen we beginnen: want alles was prachtig in dit mooie stukje van België. Allereerst jullie gastvrijheid, de studio, de hoeve het was geweldig om hier van te mogen genieten. Alle informatie meer dan genoeg. Je hoeft je eigen niet te vervelen. Dat hebben wij dan ook niet gedaan, deze 14 dagen. We genoten van de prachtige fietsroutes, wandelroutes, gezellige dorpjes, mooie stadjes, het heuvelachtige landschap maar vooral van de rust. Oost-Vlaanderen biedt alles voor een gevarieerde vakantie. We hebben genoten en dat is zeker ook te danken aan jullie gastvrijheid. Hartelijke groeten :

 

Wim en Betty  (Geertruidenberg)  


Wij zijn onder de indruk hoe jullie de vakantiewoning met zoveel zorg en aandacht hebben ingericht. We hebben genoten van jullie gastvrijheid, de rust, het uitzicht, jullie tips (ruitersfeest in Mater) rechtstreeks en via de website. Door de prima ligging in het hart van de Vlaamse Ardennen, hebben we leuke uitstapjes kunnen doen. De Geuzenhoekwandeling gaf een goede indruk van de mooie gebied.

 

Maarten en Margriet  


Als kookouders van 150 kinderen hebben we jammer genoeg niet kunnen genieten van de prachtige omgeving hier… Maar we waren wel heel blij om hier ’s avonds in dit mooie huis even tot rust te komen! En zoals je wel kan voorstellen: een propere douche doet wonderen met een mens! ( en een goed bed) Hartelijk dank  

 

De Kookouders van de Chiro Schulen 


Wat een prachtige week hebben we beleefd in jullie mooie en goed verzorgde appartement. Zondag de kerkdienst in Korsele,  vele wandeltochten, o.a. die van Schorisse (Omer Wattez). Een bezoekje aan de uitkijktoren bij Brakel en aan Oudenaarde mochten ook niet ontbreken. We hebben genoten van de rust en de prachtige omgeving.

 

Jelle en Grytsje Kingma   (Friesland)                                           


Hartelijk dank voor uw gastvrijheid! We hebben genoten van het fietsen in de Vlaamse Ardennen. Maar minstens zo fijn was het om daarna “thuis” te komen op deze prachtige plek. Op de binnenplaats van de vierkantshoeve krijgt men een gevoel van geborgenheid.

 

Maarten de Vries en Anton Wollers 


Nous garderons un très agréable souvenir de ce séjour. La Belgique est tres belle, la bière excellente. Dommage, il manquait un peu de soleil. Mais Enrico Macias a bien raisin quand il chante “Les gens du Nord ont dans le coeur le soleil qu’ils n’ont pas dehors”. Merci de votre bon accueil.

 

Chantal en Serge   (France)   


Via internet vonden we dit verblijf. Altijd een verrassing. Deze keer een schot in de roos. Vriendelijk onthaal. Mooi verzorgd vakantieverblijf. Proficiat Paul en Nicole. We voelden ons echte “herenboeren”. We hebben genoten van de mooie omgeving. Veel gewandeld! De “ Vierkantshoeve Molenzicht” en de prachtige streek zeker een aanrader!

 

Marc & Cécile – Bernard & Nancy  Poperinge 


WAUW                   TOP        SUPER                   FANTASTICH       !!!!
Dank je wel voor ALLE goede zorgen. We waren hier héél welkom en voelden ons goed! We hebben tof gewandeld, met een ervaren gids! Skeeleren en skaten en gocarten: ideaal voor de kids. Aanraders: Omer Watez wandeling en natuurlijk de Geuzenhoewandeling. Bezoek aan Geraardsbergen. Nog veel succes met jullie gezellige vakantiewoning.

 

Jo, Lieve, Lode, Jane & Ward Sels  (Brochem)  


Het weekje terug in België na anderhalf jaar in de Verenigde Staten was niet hetzelfde geweest zonder jullie schitterend gerenoveerd appartement en jullie gastvrijheid. Het was een ideale plek om ’s avonds te “chillen” na een drukke dag vol familie- en vriendenbezoeken. Het nieuwe stuk ziet er al even mooi uit. Veel plezier in 2014 met het uitdenken van “den beneden” en nogmaals bedankt!

 

Gaël en Caroline   (02/01/2014 U.S.A.)


Wij hebben een zeer aangenaam verblijf beleefd in uw vakantiewoning. Als molenaarsdochter is het leuk om in een hoeve vakantie te hebben met als naam Molenzicht! Het uitzicht ’s avonds is een telkens veranderend schilderij, prachtige wolkenpartijen, vuurzee met de ondergaande zon. Wij hebben mooie fietstochten gemaakt, even wennen dat “vlak” hier glooiend is! En het “hol van Pluto vinden” is zeer aangenaam! De “schuur”polyvalente ruimte is een grote meerwaarde voor dit verblijf, elke namiddag in ’t zonnetje van een gevulde koelkast met Ename blond! We hebben genoten van het mooie landschap, museum te Oudenaarde, museum in Ename, museumpje van Korsele, de vergezichten en last but not least, Zottegem Egmondstad met de verbintenis van onze woonplaats!

 

Mieke en Fred Krop  (Egmond aan de hoef   dd 25/08/2014)


Wat  een rustige heerlijk paradijsje, hier. Zo vredig, verkwikkende nachtrust, zalig! Bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid die jullie zo eigen is. We zullen met plezier aan vrienden en kennissen dit buitengewoon adres doorgeven en aanbevelen.

 

Frieda en Christelle    (Melle)


Wat een prachtige plek Wat een prachtige omgeving Wat een prachtige week Onze week kon niet meer stuk Dank voor heel gastvrije onthaal!

 

Mieke& Gerard – Kami & GertJan                                                                                                 


Een prachtige vierkantshoeve, heel mooie en stijlvol gerenoveerd, en dan die schuur, waar ik als hobby-bb’er stik jaloers op ben. De streek die is al even mooi als jullie hoeve. Veel succes met de “vervolg-renovatie”

 

Lieven& Christina -  Guido & Lieve -  Pablo& Tirso  


Het voelde als thuis. Véél dank!  Het was zalig om hier te zijn. Dank voor jullie gastvrijheid. Veel liefs!

 

Rick De Leeuw & Maartje Elants  


I wanted to thank you for letting us stay at your wonderful farm again this Spring. It was such fun. The Vlaamse Ardennen is such an amazing place! Hopefully we’ll see you again next year.

Have a great Summer.

Best wishes,

 

Steven Drew (London  dd 21/04/2015)


Bedankt voor het fijne verblijf, onze eerste keer in  een heuse vakantiewoning en het is heel goed bevallen! Zeker voor herhaling vatbaar! Heel knap wat jullie met de hoeve hebben gedaan en nog willen doen, de accommodatie is echt heel goed en ook het concept van kleinschalig blijven, is goed volgens onze mening. Nog een keer… we hebben ervan genoten en hopelijk kunnen we het overdoen in de toekomst!! Misschien tot in Aruba een keer? All the best!

 

Jean-Pierre, Christina, Cindy & Andy   (Aruba) 


Nous avons passé une excellente semaine au sein de ce lieu très agréable. La région est magnifique et tres attachante. Nous vos souhaitons le meileur, à vous et  à votre famille. Merci pour tout, à très bientot.

 

Carole, Jean_Luc, Clara & Louis Vegeant   (France)                                                                   


Wat een heerlijke week hebben we gehad hier in de hoeve. Met attracties dichtbij en wat verder weg. De wandelingen door het Burreken, fietstochten door de Vlaamse Ardennen (eindelijk de Oude Kwaremont beleefd), Het MOU, Gent, Pairi Daiza en het Atomium met Mimi Europa in Brussel.We hebben genoten van de herfstkleuren en – vruchten: okkernoten en kastanjes en uiteraard de producten van de plaatselijke bakker en brouwerij. De laatste dagen waren een beetje eenzaam, toen oma al weg was en jullie op vakantie. Gelukkig hadden we het paardje nog om te aaien.

 

Theo, Annemarie, Emma, Ids en oma Wil     (Zwolle)  


Dankjewel voor het aangename verblijf op de vierkantshoeve. De Vlaamse Ardennen zijn een supermooi wandel- en fietsgebied: we genoten van de kleine dorpjes tussen de velden. Oudenaarde hebben we zondag bezocht, het centrum van de ronde is een aanrader.

 

Marleen & William, Charlotte& Pieterjan, Julie    (Ingelmunster)